Spoštovanje zasebnosti

Obseg storitve

Spletna stran www.kurentovanje.net je namenjena obveščanju javnosti o Mednarodnem pustnem festivalu Kurentovanje, ki ga organizira Zavod za turizem Ptuj.

Identifikacijski podatki

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v obsegu, ki je potreben za zagotavljanje izbrane uporabniške izkušnje (odgovor na vprašanja, obveščanje o prireditvah in dogodkih, zagotavljanje javnosti festivala). Osebni podatki so ime in priimek obiskovalca, njegovi kontaktni podatki (e-naslov in telefonska številka, če je potreben telefonski klic). Tovrstne podatke zbiramo in uporabljamo le, kadar nam jih izrecno zaupajo uporabniki spletnih strani v skladu z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov in Splošne uredbe o varovanju podatkov.

Kdo ima dostop do podatkov in komu se posredujejo

Do podatkov, shranjenih v zbirki podatkov na tej spletni strani, imajo dostop za to pooblaščene osebe organizatorja. Vsi zbrani podatki se hranijo na varnih strežnikih ob upoštevanju in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in njihove obdelave. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.

Za upravljanje z zbirko podatkov na tej spletni strani je odgovorna oseba na Zavodu za turizem Ptuj.

Dostop do svojih osebnih podatkov

Podatke, ki nam jih uporabniki zaupajo ob prijavi na določene spletne storitve (npr. obveščanje o festivalu, akreditacija medijev) lahko upravljate s povezavo, ki je navedena v naših sporočilih, poslanih v elektronski predal uporabnikov ob sami prijavi na storitev. Z uporabo takšne povezave lahko spreminjate ali izbrišete svoje osebne podatke ter spreminjate nastavitve. Prav tako se lahko kadarkoli odjavite od naročenih spletnih storitev.

Kako dolgo hranimo osebne podatke

Vsi zbrani osebni podatki se po petih letih izbrišejo.